Флора Органикс е семеен бизнес. Ние вярваме, че био-земеделието е по-добрият начин да се храним вкусно и здравословно. Отглеждаме нашите култури в естествената красота на Искърския район, което постоянно ни напомня за важността на ангажимента ни към биологично земеделие.

 

Отглеждаме биологично зърнени култури и имаме за цел да произвеждаме висококачествени и хранителни натурални зърнени култури, семена и брашна. Ние знаем, че консумирането на органични храни спомага за здравето на хората и на околната среда.

Устойчиво Земеделие

Нашата органична ферма се стреми да защитава околната среда чрез изграждане и поддържане на здрава почва, която, от своя страна, подобрява качеството на водата и въздуха. Доказано е, че зърно и други хранителни култури, отглеждани в здрава почва, са по-устойчиви на вредители и болести по-богати на жизненоважни хранителни вещества.

 

Преработка 

Ние вярваме, че естествените гранитни воденичните камъни допринасят за качеството, вкуса и хранителните стойности на пълнозърнестото брашно. По този начин ние произвеждаме бисоко качествено брашното, което има по-добър вкус. По-ниските температури, които се случват по време на смилане с камъни дава важна ензимна активност да продължи. протеиновите нива се също така да бъдат поддържани. Нашето каменно смляно брашно се смилат по поръчка, за да се запази високата хранителната стойност на брашното.

FLORA     RGANICS

Управител: Илиана Велинова

      Генерален Директор: Доне Велинов

Get in touch with us to get our latest offering. 

© 2016 Flora Organics is a brand of Flora-DV Ltd.